Kinder-Geluksles & GeluksKofferZomerKamp

Wat houdt een Kinder-Geluksles in? Tijdens de les ga je snuffelen in de Gelukskoffer. We gaan aan de slag met onder andere je zelfvertrouwen, je geluk, je toekomstdromen en dit doen we door plezier te maken, te zingen en te bewegen.

Waar word je gelukkig van? Wat zijn je toekomstdromen? Wie ben je? Het lijkt simpel, maar bijna iedereen vindt dit lastige vragen om te beantwoorden. Tijdens mijn trainingen ervaar ik dat veel volwassen deze vragen niet of nauwelijks kunnen beantwoorden. Ik realiseerde me hoe waardevol het kan zijn als je op jongere leeftijd hier al mee bezig gaat. Een stukje persoonlijk leiderschap, wie ben ik en waar word ik gelukkig van. Ik ben me gaan verdiepen in de materie en kwam de Gelukskoffer tegen.

Gelukskoffer is een wetenschappelijk onderbouwde, sociaal emotionele methode voor kinderen. In 7 verschillende thema’s (Wat is Geluk, Positief denken, Dankbaarheid, Talenten, Zelfvertrouwen, Toekomstdromen en Geluk doorgeven) werken kinderen aan hun persoonlijke ontwikkeling en de eigen invloed op geluk. De methode is gebaseerd op de positieve psychologie. Gelukkige kinderen stralen hebben meer energie en plezier. Ze hebben een groter gevoel van eigenwaarde, zijn kans- in plaats van angstgedreven en kunnen meer verdragen van andere kinderen. Ze zijn minder vatbaar voor negatieve invloeden op hun leven. Kinderen die lekker in hun vel zitten zijn beter in staat om hun eigen geluk door te geven aan anderen. De filosofie achter de methode is dat een kind pas kan samenwerken, samenleven en goed zijn voor een ander als het goed gaat met het kind zelf.

In mijn beleving gaat leren plezieriger als het een feestje is. Zodoende organiseer ik de Kinder-Gelukslessen altijd samen met een zang- dansdocent. De kinderen die de PROef Geluksles gevolgd hebben, hebben even kunnen snuffelen in de Gelukskoffer. Indien de proefles zo leuk was om de Gelukskoffer in te duiken en alle 7 thema’s te behandelen is dat mogelijk.

Heb je vragen? Neem dan contact op via het contact formulier of door te bellen

meer informatie… 

De GelukskofferZomerKamp wordt georganiseerd op de volgende data:

De Kinder-Gelukslessen

De exacte datum, tijd en locatie volgen snel!

Kinder-Geluksles

Kinder-Geluksles

Kosten overzicht

PROef Geluksles (ongeveer 2 uur)€ 15,-
Kinder-Gelukslessen (8 lessen van ongeveer 1,5 uur) inclusief Gelukskoffer materialen€ 145,-
GeluksKofferZomerKamp€ 239,-

De Kinder-Gelukslessen zijn gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde sociaal emotionele methode van de Gelukskoffer.  De Kinder-Gelukslessen worden gegeven door een erkende Gelukskoffer Coach.

Zoek het Geluk op!

Aanmelden of informatie aanvragen kan door het contactformulier in te vullen.

    Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen