Kletskousen

Kletskousen

Lekker Kletskousen met vrienden, familie, collega’s of studiegenoten. Kletskousen is een natuurlijke, leuke en gezellige manier om met elkaar in gesprek te gaan. Het prikkelt de interesse naar elkaar en geeft inzicht in elkaars levenservaringen en/of overtuigingen.

Kletskousen recencies

Petra (57)

Heerlijk zondagmiddag met familie en een kop thee gekletskoust. Het was een feest van herkenning, hilarische momenten, en verbazingwekkende overeenkomsten!

Annet (24)

Dit spel werkt echt! In het begin was het onwennig. maar vraag na vraag werd het gesprek opener en werden de antwoorden waardevoller. Kletskousen is het spel om een goed gesprek te voeren en vragen te stellen die je anders niet zou stellen. Het heeft mij persoonlijk nieuwe inzichten gegeven bij mensen die dichtbij me staan. Het was een waardevolle en prettige ervaring!

Henk (61)

Kletskousen is diepgaand. Je komt in makkelijker in gesprek en geeft het gesprek diepgang. Erg leuk om onder genot van biertje te doen.

Janneke (35)

Kletskousen geeft je nieuwe inzichten over jezelf en andere. Belang van het spel is dat er dieper op een bepaalde vraag of opmerking wordt ingegaan. Waardoor er een verbinding ontstaat. Zeer waardevol om dit spel gespeelt te hebben met m’n leerlingen van 3Havo.

Stephan (41) 

Sommige vragen zijn lastig, gelukkig zijn er veel kaarten dus als je er een minder vindt neem je gewoon de volgende. Er zijn leuke gesprekken ontstaan, ga het spel zeker nog eens spelen.

Gabrielle (43) 

Samen met de kinderen een avondje aan tafel. Dit spel zorgt voor plezierige gesprekken en geeft de mogelijkheid elkaar nog beter te leren kennen. Met elkaar luchtig en leuk praten over alle facetten van het leven. Het gesprek valt niet stil met de Kletskousen op tafel!

Manon (28) 

Leuk en eenvoudig spel maakt snel een gezellige en ongedwongen sfeer!

Mirjam (63) 

Uitdagend, serieus en vooral een gezellige manier voor een super avond met elkaar! Ik ga het spel voorstellen voor kerst of oudjaarsavond, heb er nu al zin in.

Bianca (48) 

Voor winteravonden bij de openhaard, een goed glas wijn en Kletskousen. Succes verzekerd

Kletskousen bestellen!

Momenteel is er nog geen webshop, een bestelling plaatsen kan door het contactformulier in te vullen. Vergeet niet aan te geven hoeveel Kletskousen je wilt ontvangen.

De kosten van 1 set Kletskousen € 9,95 

exclusief verzendkosten