4 Seizoenen Training

Hoe is het met je? Waar word je blij van? Wat is eigenlijk echt belangrijk voor je? Zijn er patronen waardoor je wordt afgeleid? Leef je in een roes en schuift de dag voorbij?
Of weet je wat je talenten zijn en benut je die?

De natuur kent 4 seizoenen, elk seizoen met zijn eigen pracht. Maar ook zeker met zijn kracht! We zijn steeds meer door prikkels, afleidingen en routinematige patronen van de natuur verwijdert. Hoe bewust zien we nog een tulp in bloei gaan, ruiken we de lavendel, voelen we de prikken van de brandnetel of waarom laat een boom eigenlijk elk jaar zijn bladeren opnieuw vallen? We kunnen veel leren van de natuur.

Daarom hebben wij, Esther Boer (Natuurcoach) en Jolanda Visser (Droombaan specialist) de 4 seizoenen training geschreven. Om je te helpen verbinden met de de/je natuur, je eigen pracht en kracht. Patronen die vroeger nodig waren voor bescherming, zijn die nu inmiddels nog nodig of zijn ze inmiddels een belemmering geworden? Wil je niet liever leven, werken, genieten vanuit je flow! Wat houdt je dan nog tegen?

4 Seizoenen Trainingsdagen

De 4 seizoenen training ziet er als volgt uit:

Dag 1: Herfst
De herfst staat voor loslaten, net zoals de bladeren in de herfst. Dag 1 ga je jezelf ontmoeten. Waarna je afscheid neemt van patronen en emoties waarmee je niet verder wil.

Dag 2: Winter
De winter staat voor naar binnen gaan. Lekker warm bij de kachel, met een goed boek en een warme kop thee. Tijdens dag 2 gaan je vanuit stilte aan de slag met je diepere gevoelens en op zoek naar je ‘hulp’ vraag.

Dag 3: Lente
De lente staat voor ontwikkeling en nieuw leven. Dag 3 gaan je aan de slag met het visualiseren van je toekomst. Welke patronen neem je mee en waar ga je naar toe!

Dag 4: Zomer
De zomer staat voor oogsten. Dag 4 wordt een feestje. De verkregen inzichten zet je om als stappen naar je gewenste doel.

De training zal doorgaan bij minimaal 5 deelnemers.
Data op aanvraag

Tijden per dag:
09:30 – 16:00 uur

Pakket betreft;
4 dagen, inclusief lunch en thuis opdrachten

Kosten pakket per persoon:
€825,- inclusief lekkere lunch, koffie en thee

Volgende cursus: website Ik&mijnTalent